Sute de mii de căpşunari s-au întors din Spania, după ce au realizat că sunt stelişti de mici

După ce Steaua a eliminat aseară la penalty-uri Ajax Amsterdam, aeroporturile şi autogările din Spania au fost luate cu asalt de căpşunarii români. Calificarea echipei patronate de Gigi Becali în optimile Europa League le-a reamintit căpşunarilor că ei sunt stelişti de mici, astfel că întoacerea în România li se pare absolut necesară.

„Mi se pare absolut firesc să revin în ţară, să fiu alături de echipa pe care o iubesc de când mă ştiu”, povesteşte un căpşunar de 52 de ani, în timp ce-i leagă pirandei sale un fular cu Steaua la gât. „Chiar dacă nu am mai văzut un meci al Stelei de peste 10 ani, în sinea mea am ştiut tot timpul că sunt stelist de mic. Sper să rămân stelist de mic şi după meciul cu Chelsea.”

Fanii olandezi, în schimb, s-au descărcat aseară luând cu asalt bordelurile bucureştene, mizând pe faptul că, mai mult decât sigur, fetele cu care au făcut sex sunt – sau, după caz, tocmai au devenit – steliste.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
22 februarie 2013 14:02

Alte articole

Vezi mai mult