Sute de mii de români n-au deschis azi Facebook-ul de frica prietenilor deveniţi brusc stelişti

Foarte mulţi români au trăit azi dimineaţă o dramă, la doar câteva ore după ce echipa Steaua a câştigat meciul cu Ajax. De frica prietenilor ipocriţi care au devenit brusc stelişti, românii nu au mai putut deschide Facebook-ul.

“Până ieri eram un stelist oarecare, râdeau prietenii de mine pe Facebook, hăhăhă, echipa oierului, stelistul lui Jiji. Azi dimineaţă am fost asalatat de toţi prietenii mei care iubeau Steaua mai mult ca orice”, se plânge Valentin Năstase, microbist din Ghencea. Alţii au fost şi mai drastici, nici măcar nu au deschis calculatorul. “Ăştia, steliştii de ieri seara, sunt foarte abili tehnic, putând să iubească această echipă pe orice reţea de socializare şi în orice formă de internet”.

Cei mai mulţi suporteri stelişti au promis că, o perioadă, vor pretinde că ţin cu Astra Giurgiu sau altă echipă obscură, cel puţin până la prima înfrângere „când o să fim din nou, ca băieţii, slugile oierului”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
22 februarie 2013 17:02

Alte articole

Vezi mai mult