Nici viitura nu te loveşte atât de rău! O terasă din Centrul Vechi a fost calamitată de un bou care s-a împiedicat de un cablu şi a căzut peste ecranul pe care urma să se dea meciul România-Franţa de la Euro 2016, în urletele de disperare ale suporterilor veniţi să vadă primul meci al Campionatului European.suporteri_sinistrati.jpg

Martorii relatează groaznicul eveniment. “Iniţial am crezut că băuse. Asta ar fi fost de înţeles. Dar a venit poliţia, i-au pus fiola şi era treaz, ori asta denotă premeditare! Uneori regret că nu avem pedeapsa cu moartea, astfel de indivizi nu au ce căuta în societate”, povesteşte Victor T, suporter calamitat de dobitocul care a stricat ecranul.

Autorităţile au intervenit prompt, declarând stare de urgenţă în zonă. În acest moment se intervine exemplar pentru remediere. Din fericire, la terasă se află atât angajaţi ai unui magazin online, cât şi ai unei firme de curierat, şi ecranul nou este în curs de livrare. Curierii asigură suporterii de la terasă că nu va fi o livrare tipică, ci una “ca pentru noi”. Livrarea este asistată de o coloană de poliţişti, care au închis complet traficul de la depozit până la terasă, pentru că şi băieţii în albastru vor să-i vadă diseară pe băieţii în galben.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Friday, 10.06.2016 19:59 Sport

National Cinematografic