Sute de turişti japonezi cu aparate foto în Mamaia! Fac recrutări pentru lotul de sumo

Mamaia s-a bucurat întotdeauna de cea mai mare pondere de burtoși de pe litoralul românesc, doar că această minunată resursă sportivă a stațiunii nu a fost niciodată exploatată. Până anul acesta! Asta pentru că, chiar în această perioadă, în Mamaia de află câteva sute de fotografi japonezi, care caută viitoare staruri pentru sumo.

”Românii au talent natural de a face burtă, de a pune pe ei multă grăsime”, spune un scouter japonez. ”Un sportiv din Japonia e supus unui regim draconic, pe parcursul a minim 10 ani și doar visează să ajungă la burta pe care un român de Mamaia o obține perfect natural, în doar câteva luni. Cum sunt brazilienii pentru fotbal, așa îi vedem noi pe români pentru sumo.”

Japonezii spun că românii trebuie doar învățați să-și distribuie corect grăsimea pe corp și nimic nu le va mai sta în cale ca să ajungă staruri ale sumo-ului. ”Chiar dacă au o burtă generoasă, românii au de regulă picioarele insuficient de grase. Asta pentru că aleargă tot timpul după mâncare. Dacă îi ținem pe loc și le aducem constant mâncare, se va rezolva și problema asta, sunt convins”, spune un scouter japonez.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
6 iulie 2019 12:11
Citește mai mult despre: mamaia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult