Tâmpiţilor! Demolaţi stadionul greşit! Marcel Pavel a cântat pe Naţional Arena, nu pe Ghencea

Nu e zi în care autoritățile să nu dea o dovadă crasă de incompetență iar Bucureștiul nu este degeaba cel mai important oraș al țării ci pentru că aici se fac cele mai mari tâmpenii. Ca dovadă, autoritățile au început demolarea stadionului Ghencea deși Marcel Pavel a cântat pe National Arena. 

„Dacă e un stadion care trebuie demolat pentru că s-au petrecut mai multe mizerii acolo decât la fundul unui travestit care se prostituează pentru bani de heroină, atunci acela este National Arena. Acolo s-a lansat Ponta la președinție, acolo s-a dus Firea să facă imagine pe seama unei femei competente, ca Simona Halep, și tot acolo, spre groaza unei națiuni întregi, a cântat Marcel Pavel imnul național de s-a crăpat piatra de pe mormântul lui Andrei Mureșianu și s-a stins candela de pe cruce”, a declarat un specialist în demolări din Ilfov.

Totodată, un alt motiv pentru demolarea stadionului ține de superstiție. De când a fost construit, ca și casă a fotbalului românesc, România nu a mai contat în acest sport nici la competiții mondiale nici la de-alea europene și nici măcar în competiția internă. Dărâmarea stadionului National Arena ar aduce și importante venituri la buget, pentru că momentat produce doar pierderi, iar banii suplimentari ar putea fi redirecționați către Catedrală, unde ne vom putea ruga intens să nu-l mai auzim vreodată pe Marcel Pavel cântând. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

29 august 2018 14:49
Citește mai mult despre: demolare ghencea marcel pavel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult