Tătăruşanu apelează la vrăjitoare ca să-i ghicească colţul în care bat adversarii penaltyurile

Din cauza lipsei de valoare, tot mai mulţi portari din Liga 1 apelează la vrăjitoare, ca să le ghicească colţurile în care adversarii execută penaltyurile sau loviturile libere. Unul dintre aceştia este portarul Stelei, Ciprian Tătăruşanu, care pare în stare de orice ca să ajungă titular la Naţională.

Recent, acesta a fost surprins în vizită la vrăjitoarea Făurica,  rudă a colegului său Bănel, cel care dealtfel a şi recomandat-o. Vrăjitoarea Făurica este fiica mult mai celebrei Sevilia, cea care se presupune că i-a ghicit lui Duckadam înaintea finalei Cupei Campionilor din 1986.

Pe la colţuri umbla oricum de mult vorba că Tătăruşanu apelează la metode neconvenţionale ca să afle colţul în care bat adversarii penaltyurile. Acum, însă, situaţia portarului s-a complicat, după ce Gigi Becali a aflat de Făurica. „Nu accept ca cineva de la Steaua să folosească metode neortodoxe ca să câştige meciuri. Steaua e un club creştin şi Tătăruşanu ştia asta. Îl las să ghicească singur ce amendă îi voi da pentru că s-a dus la vrăjitoare”, a spus patronul Stelei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
25 martie 2011 12:32

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult