Taxa pe stâlp a intrat în vigoare. Rapidul a renunţat deja la o poartă: Nu ne permitem 4 stâlpi!

Echipa Rapid a făcut o cerere specială la FRF, solicitând ca meciurile pe teren propriu să fie jucate în sistem „miuţă”, argumentând că clubul din Giuleşti nu dispune de fonduri suficiente pentru a plăti taxa pe stâlp pentru 2 porţi. Echipa a început deja antrenamentele cu o poartă, iar jucătorii spun că parcă s-au născut pentru miuţă.

„Portarul poate fi luat prin tragere la sorţi de la o echipă independentă, sau chiar de la hochei. Regulile le ştim toţi. La henţ 3 careuri, la fault 7 careuri”, explică Pancu. O altă variantă propusă de rapidişti ar fi ca în poartă să stea ambii portari, însă regulile s-ar complica destul de mult.

În cazul în care FRF le acceptă cererea, echipa Rapid intenţionează să-şi schimbe şi sloganul, în „O singură poartă împotriva tuturor”, pentru a se adapta noilor realităţi din teren. În caz contrar, Rapid va fi forţată să intre în insolvenţă pentru a şasea oară în acest sezon sportiv, sau să recurgă la măsuri mai drastice, adică să vândă trei jucători pe piaţa de second a fotbaliştilor şi să joace restul meciurilor în 8 jucători.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
2 aprilie 2014 11:49

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult