Una dintre cele mai mari țepe din ultima perioada este în plină desfășurare. Niște escroci vând bilete la un pretins meci Steaua-Rapid, când de fapt meciul este între echipa Ministerului Apărării și cea a Primăriei de la Sectorul 1. Aproximativ 40.000 de fraieri și-au cumpărat deja bilete și vor avea o surpriză neplăcută sâmbătă, când are loc meciul.

coada_bilete_rapid.jpg ”O primărie de sector și un minister au decis să folosească banii publici ca să-și facă echipe de fotbal, lucru care nu e deloc normal, că doar nu mai suntem în comunism. Sau, cel puțin, nu oficial. Iar cei 40.000 care și-au luat bilete la meci ar trebui să se revolte pentru că cineva își bate joc de banii lor, nu să le dea și mai mulți bani celor care-i fură. O gloată de idioți, cu toții!”, a acuzat reputatul analist Decebal Popescu.

Pe de alta parte, văzând cererea imensă de bilete pentru meciul dintre cele două instituții publice, și reprezentanții altor entități se gândesc să-și facă echipă de fotbal. Până acum și-au anunțat intenția asta Ministerul Muncii, primăriile de la sectoarele 3 și 5, Consiliul Național Român pentru Emigranți, dar și DNA.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Wednesday, 11.04.2018 19:02 Sport

National Cinematografic