Una dintre cele mai mari țepe din ultima perioada este în plină desfășurare. Niște escroci vând bilete la un pretins meci Steaua-Rapid, când de fapt meciul este între echipa Ministerului Apărării și cea a Primăriei de la Sectorul 1. Aproximativ 40.000 de fraieri și-au cumpărat deja bilete și vor avea o surpriză neplăcută sâmbătă, când are loc meciul.

coada_bilete_rapid.jpg ”O primărie de sector și un minister au decis să folosească banii publici ca să-și facă echipe de fotbal, lucru care nu e deloc normal, că doar nu mai suntem în comunism. Sau, cel puțin, nu oficial. Iar cei 40.000 care și-au luat bilete la meci ar trebui să se revolte pentru că cineva își bate joc de banii lor, nu să le dea și mai mulți bani celor care-i fură. O gloată de idioți, cu toții!”, a acuzat reputatul analist Decebal Popescu.

Pe de alta parte, văzând cererea imensă de bilete pentru meciul dintre cele două instituții publice, și reprezentanții altor entități se gândesc să-și facă echipă de fotbal. Până acum și-au anunțat intenția asta Ministerul Muncii, primăriile de la sectoarele 3 și 5, Consiliul Național Român pentru Emigranți, dar și DNA.


We know both the art of matching people and the science of technology.

Staffing done right: +250 tech specialists and a 95% retention rate. See our current job openings!

Scris de Calin | Wednesday, 11.04.2018 17:02 Sport

National Cinematografic