Ţeapă, Blaga! Iohannis l-a propus premier pe Franz Beckenbauer

După victoria de duminică a lui Klaus Iohannis, o nouă undă de şoc se propagă rapid prin Alianţa Creştin-Liberală. Preşedintele ales l-a anunţat pe Vasile Blaga că nu-l va propune premier, preferându-l pe fostul antrenor al lui Bayern, Franz Beckenbauer.

“Blaga nu prea are cu ce să se laude, în afară de fălci, iar Beckenbauer e clar un manager mai bun, şi e şi german”, a spus textual Klaus Iohannis de-a lungul unei conferinţe de presă care a durat aproape o oră. Fostul jucător german a acceptat propunerea lui Iohannis şi promite un guvern cu mai puţini membri, respectiv 10 miniştri şi un portar.

“Îmi va fi greu să conduc din nou o echipă de când am plecat de la Bayern, dar cred că antrenarea României e o şansă uriaşă şi am de gând să o fructific”, a declarat Beckenbauer. Noul premier va impune un program ceva mai strict decât până acum, fiecare român urmând să se scoale la 6:00, să facă două antrenamente pe zi, să termine cu băutura şi cu păcănelele şi să meargă la muncă doar cu bicicleta, sau pe jos şi de două ori pe an va fi în cantonament la cules de porumb şi la plantat cartofi.

Times New Roman e pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV! Dacă ai ratat ediția specială de duminică, dedicată alegerilor, urmăreşte-o acum în secţiunea Times New Roman TV.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
18 noiembrie 2014 00:15
Citește mai mult despre: Beckenbauer Klaus Iohannis vasile blaga

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult