Ţeapă! Extratereştrii au fost în Macedonia ca să-l ia pe Chiricheş, dar acesta nu a fost în lot

Apariţie insolită în tribunele stadionului din Skopje, unde Steaua a jucat aseară împotriva macedonenilor de la Vardar: trei extratereştri. Cea mai plauzibilă explicaţie este, desigur, că extratereştrii au venit să negocieze un eventual transfer al lui Chriricheş însă, spre ghinionul acestora, stelistul a fost lăsat de Reghecampf la Bucureşti.

„Îşi tot întindeau capetele imense, întrebau în jur care-i Chiricheş, de ce nu joacă, dacă a semnat deja cu Roma, dacă îl mai vreai Milanul sau Interul, dacă s-au arătat şi alţi extratereştrii interesaţi de el. La final, se citea pe feţele lor diforme dezamăgirea”, povesteşte un suporter care a stat în apropierea extratereştrilor.

Un reporter a reuşit chiar să le ia un scurt interviu celor trei nepământeni. „Noi nu ştim exact cine sau ce e Chricheş, dar a ajuns până şi pe planeta noastră vestea că toată lumea îl vrea pe Chiricheş. Nu ştim ce vom face cu el dacă îl luăm, însă trebuie să fie ceva special la el, dacă e atât de dorit”, a explicat un extraterestru.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
24 iulie 2013 09:51

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult