Televiziunile de sport, în cădere liberă după dispariţia lui Gigi Becali de la TV

Condamnarea lui Gigi Becali a lovit dur în televiziunile de sport! Întrucât a fost condamnat la trei ani de închisoare, în următoarea perioadăGigi Becali are interzis la intervenţii în cadrul emisiunilor de sport. Astfel, rămase fără principala lor sursă de scandal, televiziunile de sport au înregistrat scăderi dramatice ale ratingului.

Cel mai afectat pare Horia Ivanovici, moderatorul Fanatik Show, care deja a pierdut între 20 şi 50 de kilograme. “Când i s-a comunicat că nu-l mai poate suna pe Gigi Becali în emisiune, efectic a căzut de pe scaun. Ce-i drept, e posibil ca pur şi simplu să fi cedat scaunul sub greutatea sa, dar cu siguranţă a contat şi vestea că are interdicţie la favoritul său. De atunci am înţeles că nu a mai mâncat nimic”, a explicat unul din directorii Digi TV.

Ivanovici se plânge că nimeni nu se ridică la nivelul lui Gigi Becali: “Cu trei minute de Gigi Becali fac audienţă mai mare decât cu o oră de Cristi Borcea, George Copos sau Meme Stoica. Pentru mine, sportul se împarte în «ştiri cu Becali» şi «restul ştirilor». Iar fără Becali, mai bine ne lăsăm de meserie, ne retragem la fel cum a făcut Ţopescu acum câţiva ani ani”, s-a confesat unor apropiaţi Horia Ivanovici.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
14 mai 2012 09:38

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult