Tenis! Explicația pentru atmosfera superbă de la Cluj: 90% dintre spectatori erau maghiari

Dincolo de jocul fetelor noastre din partida de FedCup cu Cehia, toată lumea a remarcat și apreciat atmosfera superbă făcută de cei peste 7.000 de spectatori care au ocupat până la refuz Sala Polivalentă din Cluj. Motiv pentru românii din Cluj să se simtă extrem de mândri în aceste zile – chiar mai mândri și mai făloși decât bănțenii.

Numai că atmosfera superbă din cele două zile de tenis n-are nici o legătură cu patrioții locali: 90% dinstre spectatori au fost de etnie maghiară, fapt ce explică nivelul ridicat de civilizație din sală. Iar ceilalți 10% erau moldoveni stabiliți la Cluj. Asta explică și de ce toate derapajele spectatorilor au aparținut celor 10% care nu erau maghiari.

Dealtfel, spectatorii de etnie maghiară au avut un discurs decent și după finalul partidei, n-au răbufnit ca anumiți giboni de etnie română. ”A lányok egyszerűen lenyűgőzőek voltak! Mindvégig kiválóan harcoltak. Sajnálom, hogy nem győztek, viszont megérdemlik tiszteletünket. Büszkék vagyunk rájuk!”, a declarat unul dintre clujenii de etnie maghiară prezenți la partide.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
8 februarie 2016 13:39
Citește mai mult despre: cluj maghiar suporteri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult