Tenismena chineză Shuai Peng se simte bine. Azi a jucat tenis în lagăr

Autoritățile chineze au publicat azi noi imagini cu Shuai Peng, tenismena despre care presa occidentală a scris c-a dispărut. În imagini sportiva zâmbește în timp ce joacă tenis într-un lagăr al autorităților comuniste. În imagini se văd și gardienii lagărului, care o aplaudă cu căldură la fiecare lovitură reușită.

Autoritățile chineze recunosc că, într-adevăr, pe Shuai Peng e posibil s-o fi incomodat puțin bila de metal pe care o avea legată de picior, dar insistă că zâmbetul tenismenei este cât se poate de sincer și un semn clar că ea este tratată impecabil în locul în care se află. În orice caz, mult mai bine decât alte persoane aflate în acel lagăr.

Mai mult, oficialii chinezi spun că și fiul de 6 ani al tenismenei se bucură de un tratament corect din partea autorităților. „Și-a păstrat locul în fabrica unde muncește câte 10 ore pe zi. Ne gândim chiar să-i mărim programul la 12 ore, ca semn al prețuirii pe care i-o poartă conducătorul nostru iubit, tovarășul Xi Jinping“, a explicat un oficial de rang înalt al Partidului Comunist Chinez.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
22 noiembrie 2021 18:14
Citește mai mult despre: china tenis

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult