Tenismenii români: „În Bulgaria, serviciile sunt mai bune”

După turism, şi sportul românesc primeşte o lovitură puternică din partea vecinilor de la sud de Dunăre. Tot mai mulţi tenismeni români preferă să se antreneze în Bulgaria pentru că, spun ei, serviciile sunt mult mai bune.

La tenisul de masă, cel puţin, bulgarii asigură condiţii ideale. „E bine că te servesc direct la masă. În România e mai peste tot autoservire, trebuie, practic, să joci singur, ca nebunul,” a declarat pentru TNR un jucător român de ping pong.

Potrivit românilor, în Bulgaria au parte de o paletă largă de servicii, iar calitatea lor nu este de neglijat. “De multe ori, ţi se pune mingea pe tavă, trebuie să fii prost să nu reuşeşti lovituri bune”, susţin sportivii români.

Cel mai mare neajuns al tenismenilor noştri este viaţa de cuplu. Ei susţin că soţiile lor sunt teribil de geloase. “Nevastă-mea crede mereu că o înşel atunci când sunt la serviciu. Vă daţi seama că ideea asta e absurdă. Dacă e să-i fiu infidel, o înşel şi atunci când adversarul meu e cel care serveşte,” ne-a declarat un tenismen care, de frica soţiei şi a celebrităţii, vrea să-şi păstreze anonimatul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
16 mai 2010 22:28

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult