Times New Roman clarifică: Nu, articolul cu „Dinamo a bătut” nu e scris de noi

Zeci de mii de persoane au presupus eronat că articolul „Dinamo a bătut cu 1-0 pe FC Hermannstadt” este scris de noi. Nu, nu noi am scris acel articol! Cei care ne citesc ar trebui să știe că articolele noastre păstrează întotdeauna o aură de plauzibilitate, deci nu aveam cum să scriem despre o astfel de anomalie.

Publicația noastră face anul acesta 15 ani de existență și se remarcă printr-o rigurozitate editorială cum probabil nu există în nicio altă redacție din țară, deci cu atât mai puțin puteam să ne aruncăm la un titlu atât de îndepărtat de realitate precum „Dinamo a câștigat un meci”.

Cum însă nu excelăm și la capitolul investigații (și nu pentru că n-am putea, ci pentru că suntem leneși), nu am reușit încă să aflăm care este sursa articolului „Dinamo a bătut”. Cert este că foarte multe site-uri care se pretind serioase au preluat imediat știrea și au tratat-o ca fiind una reală, fără să o verifice. Iar într-un an cu atât de multe alegeri, această lipsă de rigurozitate este înspăimântătoare.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
28 februarie 2024 15:02
Citește mai mult despre: Dinamo

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult