Timişoara, exclusă din Liga a III-a din cauza kilogramelor lui Marian Iancu

Timişoara este pe cale să rămână în afara competiţiilor de fotbal, după ce comisia de licenţiere a respins dosarul bănăţenilor de participare în Liga a III-a. Motivul invocat este greutatea lui Marian Iancu, în condiţiile în care limita maxim admisă de kilograme la Liga a III-a este 120.

Limita de greutate a fost inclusă în regulament din cauza suporterilor care vin cu furci, coase sau topoare la meciurile de liga a III-a. Dacă nu ai o condiţie fizică care să îţi permită să fugi din calea lor, echipa pe care o reprezinţi nu primeşte drept de participare.

„Dom’le, în liga a III-a sunt alte standarde. Nu e ca în prima ligă, unde stai la lojă, fumezi trabuc şi stai cu bodyguardul lângă tine. La noi pe multe stadioane lojă înseamnă o roată de tractor băgată în pământ. Ori domnul Iancu este mult prea gras pentru a avea şanse să alerge de furia localnicilor. Sunt norme de siguranţă de la UEFA, dacă un oficial al clubului are peste 120 de kilograme, echipa n-are voie să fie înscrisă în Liga a III-a”, ne-a explicat Nicolae Băgău, responsabilul cu licenţierile.

„Ştiu că mulţi speră ca toate aceste atacuri îndreptate împotriva noastră să mă slăbeasă, însă nu le voi da satisfacţia asta”, s-a limitat să declare Marian Iancu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
10 iunie 2011 10:48

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult