Ţiriac a fost amendat cu 2.000 lei după ce a aruncat o bancnotă de 500 euro pe lângă coş

Legea e lege! Miliardarul român Ion Ţiriac a fost surprins de un poliţist în timp ce arunca pe jos mai multe bancnote mototolite şi a fost amendat cu 2000 de lei. Ţiriac a încercat să se dezvinovăţească, spunând că în zonă nu erau coşuri de gunoi, însă poliţistul local n-a vrut să audă nimic: “Putea să ţină banii în buzunar până ajungea la o pubelă şi să-i arunce acolo, cum fac toţi oamenii civilizaţi”.

Ţiriac spune că nu suportă să ţină bani jegoşi în buzunar: “Fusesem la şaorma, eram murdar de ketchup pe mâini, aveam şi nişte chitanţe de la un avion pe care îl cumpărasem azi, m-am şters şi eu cu ce am apucat. Nu văd care e problema. Bancnotele de 500 de euro nici n-au stat mult pe jos, că au sărit imediat nişte săraci să le recicleze”, spune Ţiriac.

Ţiriac nu e la prima amendă. Fostul tenismen a fost prins când arunca pe câmp o basculantă plină cu bijuterii vechi, dolari ieşiţi din circulaţie, pe care îi uitase într-un depozit şi un Ferrari pe care l-a abandonat în faţa vilei până i l-a ridicat primăria şi i l-a dus la fier vechi. Ca să nu mai apară astfel de situaţii, Ţiriac va fi urmărit peste tot de un jandarm cu un tomberon, care va ridica banii jegoşi aruncaţi de miliardar, aşa cum face o slugă obedientă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
13 martie 2019 18:41
Citește mai mult despre: tiriac

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult