Toate cluburile care-i fac oferte lui Reghe pun aceeaşi condiţie: „Pe Anamaria Prodan o laşi acasă!”

Şansele ca Laurenţiu Reghecampf să părăsească Steaua au scăzut dramatic. Deşi a negociat în ultima lună cu mai multe cluburi din afara României, antrenorul stelist a fost deranjat de faptul că absolut toate ofertele erau condiţionate de lăsarea în ţară a soţiei, Anamaria Prodan. „Dacă o aduci după tine, oferta noastră nu mai este valabilă”, i s-a transmis lui Reghecampf.

Emisarii cluburilor care îl doresc pe Reghe antrenor spun că nu vor ca imaginea lor să fie asociată cu Anamaria Prodan. „Chiar dacă ajungi să câştigi Liga Campionilor, vei ieşi pe minus la imagine dacă despe clubul tău ajunge să vorbească Anamaria Prodan. Fotbalul trebuie să rămână în teren, nu mutat pe Centură.”

În mod surprinzător, Anamaria Prodan nu pare deloc deranjată de condiţia care i se impune lui Reghecampf. „Puţine ţări se pot lăuda cu atât de multe emisiuni pentru proşti, dispuse să mă invite în platou ori de câte ori vreau eu. Mai bine rămân în România, unde am asigurată prezenţă constantă la TV, ba mai sunt şi plătită pentru asta”, a spus Prodanca.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
29 aprilie 2013 16:04

Alte articole

Vezi mai mult