Au început concedierile și la Gazeta Sporturilor, la mai bine de un an de la preluarea de către trustul Ringier. Dictatorul trustului de presă, Cătălin Tolontan, a concediat un redactor după ce acesta a îndrăznit să deschidă ediția de azi cu o știre despre meciul de aseară, în locul unei anchete referitoare la corupție. 

tolontan_ancheta_gsp_urmarire.jpg

„Tolo a fost destul de calm și a urlat doar jumătate de oră, aruncând cu telefonul în capul șefilor de secție o singură dată. Se vede că a îmbătrânit și el, nu mai e ca pe vremuri. Sau poate o fi de la morfina pe care i-o bagă doamna Adela, secretara, în fiecare dimineață în cafea, nu știm. Cert e că nu s-a lăsat cu foarte mult sânge”, a declarat o sursă din redacție. 

Boss-ul de la Libertatea și GSP a convocat o ședință cu toți angajații și le-a cerut ca așa ceva să nu se mai întâmple, apoi l-a trimis pe Răzvan Luțac să facă o achetă pentru a afla cum de s-a ajuns în această situație. Totodată, a cerut demisia ministrului Tineretului și Sportului, doar așa, ca să nu-și piardă antrenamentul. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Friday, 06.09.2019 11:48 Sport

National Cinematografic