Tolontan a concediat un redactor GSP că a scris despre meciul de-aseară și nu despre un caz de coruptie

Au început concedierile și la Gazeta Sporturilor, la mai bine de un an de la preluarea de către trustul Ringier. Dictatorul trustului de presă, Cătălin Tolontan, a concediat un redactor după ce acesta a îndrăznit să deschidă ediția de azi cu o știre despre meciul de aseară, în locul unei anchete referitoare la corupție. 

„Tolo a fost destul de calm și a urlat doar jumătate de oră, aruncând cu telefonul în capul șefilor de secție o singură dată. Se vede că a îmbătrânit și el, nu mai e ca pe vremuri. Sau poate o fi de la morfina pe care i-o bagă doamna Adela, secretara, în fiecare dimineață în cafea, nu știm. Cert e că nu s-a lăsat cu foarte mult sânge”, a declarat o sursă din redacție. 

Boss-ul de la Libertatea și GSP a convocat o ședință cu toți angajații și le-a cerut ca așa ceva să nu se mai întâmple, apoi l-a trimis pe Răzvan Luțac să facă o achetă pentru a afla cum de s-a ajuns în această situație. Totodată, a cerut demisia ministrului Tineretului și Sportului, doar așa, ca să nu-și piardă antrenamentul. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

6 septembrie 2019 09:48
Citește mai mult despre: Tolo

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult