Cătălin Tolontan a rămas ultima speranță pentru milioane de români. Dezamăgiți că Ion Iliescu n-a fost nici condamnat și nici nu dă semne că ar avea probleme cu sănătatea, românii au apelat la bunăvoința lui Tolontan, pe care-l roagă să abordeze pe blogul său și subiectul Ion Iliescu.

iliescu_veste_tragica.jpg ”Dacă la patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a funcționat, poate-poate avem noroc și scăpăm cumva și de Ion Iliescu, cel mai odios dintre românii în viață”, speră un reprezentant al societății civile. ”Și nu e ca și cum Iliescu n-ar fi făcut destule mizerii, ca să nu aibă Tolo ce scrie despre el. Și Iliescu a omorât probabil mai mulți oameni decât produsele diluate ale Hexi Pharma.”

”Scapă-ne, dracului, de bolșevicul ăla criminal, că altfel ne îngroapă pe toți!”, a fost rugămintea mult mai agresivă transmisă de un alt român lui Cătălin Tolontan. Jurnalistul sportiv s-a ferit însă să dea un răspuns solicitării. ”Primesc sute de astfel de rugăminți, numărul de corupți din țara asta este mult prea mare ca să mă pot ocupa de toți”, s-a scuzat Cătălin Tolontan.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Tuesday, 24.05.2016 16:39 Sport

National Cinematografic