Tolontan, rugat de români să scrie ceva de Ion Iliescu, poate scăpăm cumva și de el

Cătălin Tolontan a rămas ultima speranță pentru milioane de români. Dezamăgiți că Ion Iliescu n-a fost nici condamnat și nici nu dă semne că ar avea probleme cu sănătatea, românii au apelat la bunăvoința lui Tolontan, pe care-l roagă să abordeze pe blogul său și subiectul Ion Iliescu.

”Dacă la patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a funcționat, poate-poate avem noroc și scăpăm cumva și de Ion Iliescu, cel mai odios dintre românii în viață”, speră un reprezentant al societății civile. ”Și nu e ca și cum Iliescu n-ar fi făcut destule mizerii, ca să nu aibă Tolo ce scrie despre el. Și Iliescu a omorât probabil mai mulți oameni decât produsele diluate ale Hexi Pharma.”

”Scapă-ne, dracului, de bolșevicul ăla criminal, că altfel ne îngroapă pe toți!”, a fost rugămintea mult mai agresivă transmisă de un alt român lui Cătălin Tolontan. Jurnalistul sportiv s-a ferit însă să dea un răspuns solicitării. ”Primesc sute de astfel de rugăminți, numărul de corupți din țara asta este mult prea mare ca să mă pot ocupa de toți”, s-a scuzat Cătălin Tolontan.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
24 mai 2016 14:39

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult