Tot mai mulţi români cred că ştirile cu transferul lui Chiricheş sunt luate de pe TimesNewRoman.ro

Deşi pare greu de crezut, cu toate că peste 50% din ştirile din ziarele sportive sunt despre transferul fotbalistului român la una din marile puteri fotbalistice ale Europei, tot mai mulţi români nu mai speră ca fotbalistul va pleca la altă echipă.

„Cel mai probabil sunt ştiri făcute de ăia de la TimesNewRoman, care sunt stelişti de doi lei şi ţin cu Dimano. Free Gigi”, a declarat Malcea Trandafir, un retardat de pe stradă. „Nici un jurnalist sportiv normal la cap n-ar crede că un jucător din liga 1 se poate transfera cu 10 milioane de euro după ce a câştigat cu echipa lui decât un campionat, şi-ăla românesc”, a precizat acesta.

Pe de altă parte, contactaţi de reporterii noştri, redactorii TNR au declarat că ei nu au scris niciodată aşa ceva. „Avem şi noi un pic de obraz, inventăm, inventăm, dar totul are o limită. Nu vrem să râdă lumea de noi cum râd de ăia care scriu că George Copos a vândut Rapidul sau alte năzdăvănii de-astea”, a declarat, sub protecţia anonimatului, un redactor TimesNewRoman.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

22 iulie 2013 13:57

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult