Toţi bărbaţii se uită diseară la Bistriţa-Ceahlăul, ca să scape de ieşirea în oraş cu partenera

Canalul Digisport de pregăteşte pentru cea mai mare audienţă din istoria televiziunilor din România. Singurul meci al etapei cu numărul 21 care se joacă azi, clasicul Ceahlăul-Bistriţa, e folosit pretext de toţi bărbaţii ca să evite o ieşire romantică în oraş cu ocazia Mărţişorului.

Încă de la primele ore, în marile oraşe din ţară majoritatea bărbaţilor au ieşit îmbrăcaţi în culorile celor două echipe. Asta după ce şi-au anunţat în prealabil iubitele că ei ţin cu Ceahlăul – sau, după caz, Bistriţa – încă de când erau mici. Site-urile celor două cluburi au căzut azi de mai multe ori, din cauza avalanşei de vizitatori care încercau să afle care sunt jucătorii celor două echipe, pentru a fi credibili în faţa partenerelor.

Suporterii le-au bătut însă obrazul celor de la Ligă, tocmai pentru că azi e programat un singur meci din etapă. „Fiind 1 Martie, trebuiau programate minim trei meciuri, astfel încât să avem toată seara ocupată. Sper ca Liga să nu repete această gafă şi peste o săptămână, când e 8 Martie”, a spus un lider de galerie din Bucureşti.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
1 martie 2013 14:32

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult