Totul pentru calificare! Iordănescu va avea pe bancă nu doar icoane, ci şi moaştele Sf. Parascheva

Nea Puiu pare să ia foarte în serios meciul cu Elveţia! Surse din cadrul UEFA au confirmat că selecţionerul României va fi însoţit diseară, pe bancă, de nimeni alta decât sfânta Parascheva, împrumutată de la Iaşi pentru a le purta noroc tricolorilor.

Potrivit unor martori, moaştele sfintei au debarcat din avion cu câteva minute în urmă şi se îndreaptă spre stadionul Parc des Princes. “Chiar în acest moment, domnul Iordănescu a terminat de sortat colecţia de icoane şi se parfumează ca s-o întâmpine pe Sf. Parascheva cu un sărut prelung şi o îmbrăţişare caldă. Elveţia n-are nicio şansă!”, a exclamat un suporter român, uşor intoxicat de la mirosul puternic de mir.

“Prezenţa raclei sf. Parascheva pe teren trebuia să fie o surpriză, dar paparazzi şi-au băgat nasul în moaştele noastre, ca de obicei”, a comentat un membru al staffului Naţionalei. „Au să vadă ei la Judecata de Apoi!”

În plus, pe lângă imnul României, Iordănescu ar fi insistat să se intoneze o frumoasă liturghie şi, dacă mai e timp, moliftele Sfântului Vasile, notează presa pariziană.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
15 iunie 2016 15:41

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult