Totul pentru Schengen. Iohannis pleacă 3 săptămâni în Qatar să susțină echipa Olandei

Activitatea diplomatică a lui Klaus Iohannis pare să nu se mai termine. Imediat după summitul pentru climă din stațiunea egipteană Shark-el-Sheik, președintele a plecat în Qatar, unde va petrece trei săptămâni ca să promoveze România la Campionatul Mondial, susținând echipa Olandei.

Iohannis e pregătit să facă parte din galeria olandeză, cu pălărie portocalie și set de machiaj în culorile drapelului olandez. Pentru a demonstra cât de implicat e în dosarul Schengen, Iohannis va scanda sloganuri pro-Olanda la toate partidele, inclusiv cele în care această echipă nu joacă. ”Hai Olanda, ING! Fără pașaport să fii!”, sau ”Olanda, Mega Image! Fără acte în voiaj!”.

Iohannis a anunțat într-un comunicat oficial că abia așteaptă să muncească din Qatar pentru aderarea României la Spațiul Schengen, dar că ”nu garantez nimic, e decizie politică și dacă nu intrăm de vină sunt traficanții de persoane. Sub nici formă să nu căutați vinovații în guvern, sau în alte guverne din cele numite de mine în ultimii 7 ani”, a spus Iohannis.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
20 noiembrie 2022 09:56
Citește mai mult despre: iohannis olanda Qatar

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult