Cristian Tudor Popescu a dezbinat fanii tenisului din România cu ultimul său gest. Jurnalistul și-a prezentat azi noul look al dormitorului personal și un detaliu important a ieșit imediat în evidență: CTP are acum în cameră un poster imens cu Bianca Andreescu. Și nu numai asta, dar l-a și lipit, parcă ostentativ, peste cel al Simonei Halep.

ctp_poster_bianca.jpg De la ”Aia nu-i româncă, bă, n-ar trebui s-o pupi în cur!” și până la ”Strica-ți-s-ar fermoarul de la trening, tradătorule!”, CTP-ul a auzit toate înjurăturile posibile de la fanii români. Desigur, au fost și pasionați ai sportului alb care l-au felicitat, pe motiv că Bianca este măcar puțin româncă, pe când Simona este machidoană și nu are nicio legătură cu țara noastră.

Lui CTP nu i-au căzut bine apelativele pe care le-a prmit de la fanii tenisului și a trecut la amenințări. ”Dacă mai aud pe cineva comentând despre posterul meu cu Bianca, o să pun peste el unul cu Serena. Și să vă văd atunci cum veți reacționa, români verzi fără pic de creier!”, a amenințat jurnalistul.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Thursday, 12.09.2019 21:24 Sport

National Cinematografic