Cristian Tudor Popescu a dezbinat fanii tenisului din România cu ultimul său gest. Jurnalistul și-a prezentat azi noul look al dormitorului personal și un detaliu important a ieșit imediat în evidență: CTP are acum în cameră un poster imens cu Bianca Andreescu. Și nu numai asta, dar l-a și lipit, parcă ostentativ, peste cel al Simonei Halep.

ctp_poster_bianca.jpg De la ”Aia nu-i româncă, bă, n-ar trebui s-o pupi în cur!” și până la ”Strica-ți-s-ar fermoarul de la trening, tradătorule!”, CTP-ul a auzit toate înjurăturile posibile de la fanii români. Desigur, au fost și pasionați ai sportului alb care l-au felicitat, pe motiv că Bianca este măcar puțin româncă, pe când Simona este machidoană și nu are nicio legătură cu țara noastră.

Lui CTP nu i-au căzut bine apelativele pe care le-a prmit de la fanii tenisului și a trecut la amenințări. ”Dacă mai aud pe cineva comentând despre posterul meu cu Bianca, o să pun peste el unul cu Serena. Și să vă văd atunci cum veți reacționa, români verzi fără pic de creier!”, a amenințat jurnalistul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Thursday, 12.09.2019 21:24 Sport

National Cinematografic