Trădare? Panourile cu suporteri de la Giurgiu vor face deplasarea cu Dinamo la Botoșani

Trădare la înalt nivel în Liga 1! Se pare că celebrele panouri cu suporteri din spatele porților stadionului din Giurgiu au schimbat echipa și vor să facă deplasarea cu Dinamo București, în următoarea etapă, la Botoșani. Schimbarea bruscă a suporterilor nu este voluntară, ci mai degrabă un gest de mărinimie al patronului Ioan Niculae.

„M-am gândit să fac un gest frumos în preajma sărbătorilor celor aflați în mare nevoie, și anume suporterilor dinamoviști, dacă îmi permiteți să folosesc pluralul. Pur și simplu mi-e milă de ei să îi văd cum se chinuie etapă de etapă să se strângă în număr mai mare decât jucătorii din teren”, a declarat miliardarul.

Mândri cum îi știm, dinamoviștii vor să refuze ajutorul primit. „Mulțumim pentru panouri, e un gest frumos, dar din păcate nu are cine să le monteze pe stadionul din Botoșani, pentru că niciun suporter real de la Dinamo nu va face deplasarea. E totuși Moldova, e departe. Dacă domnul Niculae ne trimite și doi oameni care să ridice panourile, va fi infern la Botoșani”, spune Gyani, suporter dinamovist.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Luchian
19 decembrie 2019 14:17
Citește mai mult despre: Dinamo

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult