Traian Băsescu a intrat pe teren în timpul unui meci de juniori şi a pocnit un copil

Violenţele din fotbalul românesc nu sunt un fenomen recent. Omul de afaceri Dinu Patriciu a făcut publică o înregistrare mai veche a unui meci de juniori disputat la Ploieşti, în care se vede clar cum actualul preşedinte Traian Băsescu intră pe teren şi pocneşte un copil. După ce copilul lovit cade la pământ, Băsescu îşi continuă cursa nebună pe gazon, dar este oprit de coechipierii micuţului şi călcat în picioare.

“Se pare că Băsescu era băut când a făcut această golănie”, a povestit Dinu Patriciu, care a asistat scârbit la întreaga scenă. „Preşedintele a sărit gardul de protecţie şi a pătruns pe teren după ce i-a fentat cu multă dibăcie pe stewarzi. Noroc că vreo doi-trei copii au avut prezenţă de spirit şi l-au pus la pământ până să apuce să facă noi victime.”

Pentru PDL-işti, gestul lui Băsescu este inexplicabil. Ei condamnă violenţa de pe stadioane, însă cred că juniorul lovit are partea lui de vină. Băsescu a fost chiar mai tranşant şi a spus că în mod cert copilul a provocat bătaia, întrucât el nu obişnuieşte să se dea jos din tribune şi să intre pe teren alergând ca nebunul pentru orice fleac.“Nu ştiu, o fi spus copilul ceva, o fi protestat faţă de vreo decizie a arbitrului”, a răspuns preşedintele, nereuşind totuşi să-şi amintească ce s-a întâmplat în acea seară.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
8 noiembrie 2011 14:53

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult