Transferul anului! Doi muncitori care demolau stadionul Ghencea, vânduți de Becali la o firmă de construcții din Qatar

Pentru că nu și-au bătut joc de meserie și au dat serios la baros și lopată, doi muncitori care demolau stadionul Ghencea au prins contractul vieții: Gigi Becali a reușit să-i vândă în Qatar, la șeicul unui șantier din țara arabă. Becali va încasa 30.000 de euro pentru cei doi muncitori, iar aceștia vor avea salariu lunar de 5.000 de euro, plus cazare și masă.

”Jucători nu mai pot transfera în Qatar, că n-au valoare nici măcar pentru țara aia de cămile, așa că mai bine vând muncitori, că ăștia încă se caută”, spune Gigi Becali. ”Eu am tot încercat să vând din jucătorii FCSB-ului, le-am pus lopata în mână sperând să păcălesc pe cineva, dar ei știu cu lopata la fel cum știu cu mingea, dau numai pe lângă. Noroc cu demolarea stadionului Ghencea, c-am găsit acolo niște muncitori care se pricep.”

Deși au prins contracte doar pentru doi ani, cei doi muncitori sunt convinși că nu se vor mai întoarce niciodată în România. ”La cât teren neconstruit există la arabi – deșert, sau cum îi zic ei – sigur o să ne găsim de muncă pe-acolo după ce ni se termină contractul”, este convins unul dintre muncitori. ”Mai venim în țara doar când o muri Iliescu, să sărbătorim, în rest nu mai călcăm pe-aici.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
6 septembrie 2018 17:57
Citește mai mult despre: muncitor Qatar transfer

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult