Trei echipe de reporteri TV au rămas înzăpezite în timp ce-l urmăreau pe Gigi Becali

Panică printre directorii mai multor posturi TV, după ce reporterii lor trimişi în Vrancea ca să-l urmărească pas cu pas pe Gigi Becali au rămas înzăpeziţi. „Ratingurile se prăbuşesc! Toată lumea mâna pe lopeţi, ca să deszăpezim cât mai repede reporterii noştri aflaţi în Vrancea. Avem nevoie să-l filmăm pe Gigi Becali 24 de ore din 24”, a sunat îndemnul şefilor către proprii angajaţi.

Vina pentru înzăpezirea echipajelor trimise de televiziuni o poartă chiar patronul Stelei, care s-a aventurat în zone cu zăpadă trecută de 3 metri. Chiar dacă pentru cameramani situaţia era abordabilă, pentru reporteriţele tip piţipoancă situaţia a fost fără ieşire, ele nefăcând faţă nămeţilor de zăpadă.

Ca să-şi fenteze şefii de la Bucureşti, unii reporteri au apelat la gesturi disperate: au convins contracost câte-un sătean să dea la lopată, timp în care îl filmau din spate şi pretindeau că este vorba de Gigi Becali. „Mai bine o ştire cu un fals Gigi Becali decât o ştire cu jandarmi sau militari care deszăpezesc”, şi-au spus reporterii aflaţi în Vrancea.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
13 februarie 2012 14:45

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult