Aflat în concediu pe litoralul românesc Cătălin Tolontan a stârnit un adevărat uragan pe plajă, după ce un chelner neinspirat nu l-a recunoscut și a încercat să-l înșele cu 12 lei la nota de plată. Nefericitul ospătar nu l-a recunoscut pe redactorul șef al GSP și a crezut că poate emite o notă de plată clasică de litoral românesc, cu multă imaginație. „Mi s-a părut mie cunoscut, dar am crezut că este Ionuț Foltea de la TNR, care e o canalie detestabilă. M-am înșelat amarnic”, a declarat chelnerul.

tolontan-pe-terasa.jpg

Martorii spun că pe toată perioada redactării notei Tolontan nu a schițat nici un gest, nici chiar când un pescăruș i-a aterizat pe umăr și l-a mușcat pe ureche și obraz. După ce a plătit totul, Tolo a dat câteva telefoane și a pornit urgia.

În momentul de față 3 miniștri, ai Turismului, Transporturilor și Finanțelor sunt anchetați de DNA în urma dezăluirilor făcute de Tolontan în GSP. Acestora li se alătură un impresionant număr de secretari de stat, directori din ministere, plus 8 patroni de terase de pe litoral. „Probabil că vor primi între 10 și 15 ani pușcărie, că dosarul făcut de Tolontan e de 10 ori mai mare decât tot rechizitoroiul procurorilor”, a declarat o sursă apropiată anchetei.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Monday, 21.07.2014 15:22 Sport

National Cinematografic