Trei miniștri anchetați de DNA după ce un chelner i-a umflat nota lui Tolo pe o terasă din Venus

Aflat în concediu pe litoralul românesc Cătălin Tolontan a stârnit un adevărat uragan pe plajă, după ce un chelner neinspirat nu l-a recunoscut și a încercat să-l înșele cu 12 lei la nota de plată. Nefericitul ospătar nu l-a recunoscut pe redactorul șef al GSP și a crezut că poate emite o notă de plată clasică de litoral românesc, cu multă imaginație. „Mi s-a părut mie cunoscut, dar am crezut că este Ionuț Foltea de la TNR, care e o canalie detestabilă. M-am înșelat amarnic”, a declarat chelnerul.

Martorii spun că pe toată perioada redactării notei Tolontan nu a schițat nici un gest, nici chiar când un pescăruș i-a aterizat pe umăr și l-a mușcat pe ureche și obraz. După ce a plătit totul, Tolo a dat câteva telefoane și a pornit urgia.

În momentul de față 3 miniștri, ai Turismului, Transporturilor și Finanțelor sunt anchetați de DNA în urma dezăluirilor făcute de Tolontan în GSP. Acestora li se alătură un impresionant număr de secretari de stat, directori din ministere, plus 8 patroni de terase de pe litoral. „Probabil că vor primi între 10 și 15 ani pușcărie, că dosarul făcut de Tolontan e de 10 ori mai mare decât tot rechizitoroiul procurorilor”, a declarat o sursă apropiată anchetei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

21 iulie 2014 16:22
Citește mai mult despre: litoral tolontan vacante

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult