Trei suporteri și mii de politicieni au așteptat handbalistele la aeroport, ca să se pozeze cu ele

Un număr impresionant de români au așteptat handabalistele de la CSM București la aeroport, dornici să se pozele alături de câștigătoarele Ligii Campionilor și să se laude apoi pe Facebook cu asta. Din miile de persoane prezente, doar trei erau suporteri ai CSM-ului, restul fiind politicieni dornici de atenție.

”Numărul de suporteri este corect, pentru că fix trei suporteri adevărați are CSM-ul”, apreciază reputatul analist sportiv Decebal Popescu. ”Restul au auzit în ultimele zile prima dată de echipa asta și acum se dau mari fani ai CSM-ului. Ăștia sunt ipocriți, că până ieri nu aveau nici măcar o poastare despre handbal în general, darămite despre echipa asta a primăriei București.”

Dar, evident, la ipocrizie au câștigat, ca de obicei, politicienii. Mii de candidați la alegerile local de luna viitoare au stat ore întregi în aeroport, ca să prindă o poză alături de handbaliste, cu care să se laude apoi în fața alegătorilor. ”Și măsura este eficientă”, apreciază același Decebal Popescu, ”pentru că votanții unor astfel de politicieni sunt uluitor de proști și se lasă păcăliți extrem de ușor.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
9 mai 2016 12:56
Citește mai mult despre: aeroport finala hanbal Liga Campionilor

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult