Tricolorii acuză arbitrul: „Nouă nu ne-a dat minge, a avut doar una şi le-a dat-o olandezilor”

Tricolorii susţin la unison că dezastrul din meciul cu Olanda i se datorează exclusiv arbitrului partidei. „Nu obişnuiesc să mă iau de arbitraj, dar de data asta s-a greşit grav. Arbitrul a venit cu o singură minge şi le-a dat-o olandezilor, iar noi nu am primit niciuna. Normal că noi nu am atins mingea, din moment ce nu aveam una”, a răbufnit Răzvan Raţ, căpitanul Naţionalei.

Acesta este susţinut şi de Cristi Tănase. „După cum s-a văzut la televizor, eu cum primeam mingea, cum o dădeam la adversar. Asta pentru că imediat ce puneam piciorul pe ea, olandezii îmi strigau «Bă ţărane, aia îi mingea noastră». Iar eu ce era să fac?! Le-o dădeam înapoi, normal, că doar era a lor. Altfel ar fi decurs partida dacă primeam şi noi o minge.”

„Dacă ştiam că nu ne dă şi nouă minge, nici nu ne mai duceam în Olanda”, spune şi Bogdan Stancu. „Am fost ca să ce? Să stăm ca idioţii în teren şi să ne uităm la olandezi cum se joacă cu mingea lor? E lipsă de fair play ce a făcut arbitrul. Două echipe, două mingi, e chiar atât de greu de priceput?”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
27 martie 2013 18:12

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult