Tricolorii nu sunt afectaţi de ratarea Mondialului: “Piţipoancele din Loft oricum nu se uită la fotbal”

Jucătorii Naţionalei roagă jurnaliştii români s-o lase mai moale cu articolele despre ratarea calificării la Campionatul Mondial din 2018, pentru că e posibil să se prindă piţipoancele cu care şi-o trag ei prin Loft, iar asta ar duce doar la accentuarea problemelor lotului naţional. Aceştia declară că din fericire proastele cu care și-o trag ei oricum nu se uită la meciuri, aşa că dacă află că nu s-au calificat s-ar putea să-i coste mai mult distracţia prin cluburi.

Părerea tricolorilor e împărtăşită şi de selecţionerul Daum, care spune că îşi va putea continua fără probleme cariera: “Oricum n-a fost atent nimeni la ce-a făcut România, că e o echipă fără interes, meschină, un fel de Insule Feroe de prin Balcani, deci probabil n-o să se prindă cluburile cât de slab am fost ca selecţioner”.

Jucătorii naționalei României au însă un mic regret că nu se duc la Campionatul Mondial din Rusia: ”Am auzit că în Rusia sunt curve de un nivel chiar mai ridicat decât la noi. Eram curioși dacă e adevărat”, a declarat unul din jucătorii naționalei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
5 septembrie 2017 20:44

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult