Băieţii lui Tata Puiu vor fi pedepsiţi dur după eşecul de la Campionatul European! Potrivit regulamentului, aceştia sunt obligaţi să se întoarcă astăzi la Bucureşti, unde, după cum se ştie, domneşte nimeni alta decât temuta Gabi Firea.

fotbalisti_tristi_romania.jpg
Chiar dacă unele voci au afirmat că o astfel de sancţiune este inumană şi încalcă drepturile omului, avionul naţionalei a aterizat deja pe aeroportul Otopeni şi soarta tricolorilor pare pecetluită.

“Înţeleg că au jucat groaznic, că n-au luat în serios misiunea lor din Franţa, că sunt nişte onanişti fără speranţă, dar oare meritau ei asta? Să fie trimişi la Bucureşti, în groapa aia imundă unde nici animalele nu mai vor să trăiască?”, s-a întrebat un suporter. “Speram la o pedeapsă mai blândă, cum ar fi să-i surghiunim la Mizil, unde e la fel ca la Bucureşti, dar măcar n-a ieşit PSD-ul.”

Potrivit unor martori oculari, Alibec şi Săpunaru ar fi încercat să evadeze pe geamul autocarului care îi transporta spre Capitală, însă şoferul vehiculului ar fi reuşit să-i prindă cu lasoul.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Tuesday, 21.06.2016 15:24 Sport

National Cinematografic