Trist! România are voie cu spectatori, dar e obligată de UEFA să joace în continuare fără fotbaliști

Din motive inexplicabile, toată presa a salutat decizia UEFA de a lăsa România să joace cu spectatori în tribune meciul cu Finlanda de joi, fără să menționeze nimic despre cruzimea arătată de forul mondial. Concret, UEFA a menținut pedeapsa care obligă Naționala să nu folosească nici un fotbalist în partidele oficiale.

Și de parcă cruzimea asta nu era suficientă, România a mai primit o lovitură dură din partea UEFA: e obligată să îl folosească pe Cristi Tănase, individ care activează în campionatul Chinei, în cel puțin 2 meciuri oficiale în acest an. Mai mult, Tănase va trebui să execute toate eventualele lovituri libere primite de România.

”Asta e, vom juca în continuare cu amatori”, s-a resemnat selecționerul Anghel Iordănescu. ”O să contestăm însă folosirea lui Cristi Tănase, pentru că nu e normal să jucăm în 10 în din primul minut. Desigur, am mai putea încerca să-l învățăm să joace fotbalul, dar e suficient să te uiți la fața lui ca să-ți dai seama că el are aptitudini de tractorist, nu de fotbalist.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
7 octombrie 2015 13:01
Citește mai mult despre: Nationala spectatori UEFA

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult