Trist. S-a închis încă o sală de fitness unde mii de bărbați pretindeau că se duc

Faliment ciudat la o sală de fitness aparent frecventată de mii de bărbați. Deși bărbații puneau cel puțin zilnic câte o poză cu ei trăgând de fiare, sau își dădeau check-in acolo, se pare că în realitate era vorba de trucaje, fotoshop sau chiar fake news, în cazul unora, care după ce făceau check-in se ducea cu amanta la hotel.

Dacă ar fi să ne luăm după câți bărbați se lăudau că merg acolo, traficul din zonă ar fi trebuit să fie infernal, dar de fapt pe străduța respectivă nu prea se circula și sunt suficiente locuri de parcare, susțin oamenii din zonă. Singurele dăți când mai venea câte un bărbat pe acolo era când soția respectivului insista să o ducă și pe ea la sală, să vadă cum e, că poate se înscrie și ea la Pilates.

”Dacă toți bărbații care pretind că se duc la sală chiar s-ar duce, pe străzile din România ar fi plin de bărbați cu mușchi, cu pătrățele, sau măcar supli. De fapt, după cum vede toată lumea, e plin de schilozi, de grași, umflați, cu fleicile atârnând pe burtă, pe sub tricepși, cu sâni mai mari decât o femeie de servici de bloc, deci e clar că ne confruntăm cu o minciună de proporții”, explică psihologul Decebal Popescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
9 noiembrie 2022 12:06
Citește mai mult despre: faliment fitness sală

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult