Troc murdar oferit microbiștilor: ”Îl grațiem pe Popescu dacă-l puneți pe Hagi antrenor la Națională”

Justiția controlată de Băsescu nu vrea și pace să îl ierte pe legendarul fotbalist Gică Popescu de evaziune fiscală, înșelăciune și spălare de bani. Judecătorii țin cu dinții de sentință, voind parcă dinadins să facă rău fotbalului românesc. Totuși, recent, Curtea de Apel București a propus un troc care ar putea duce la grațierea lui Gică Popescu.

”Dacă îi oferiți un contract de antrenor lui Gică Hagi la Națională și dacă acest contract este pe minim 3 ani și o lună și zece zile și este mai beton decât cel al lui Pițurcă, atunci vom reanaliza cazul și dispune o pedeapsă cu supendare pentru Gică Popescu”, a declarat Ion Temniceru, președintele Curții de Apel București, dovedind, încă o dată, că Justiția vrea răul fotbalului.

Membrul de onoare al FRF, Dumitru Dragomir, a comentat această ipoteză precizând că este foarte viabilă: ”Ascultați ce vă spun eu, trei ani cu Hagi și ducem naționala cel puțin în semifinale la Europene. Le dăm trei boabe la unguri, 2-1 cu grecii și ne calificăm primii”, a spus cel supranumit Oracolul din Bălcești.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

10 martie 2014 12:26

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult