Turiştii veniţi la Soci se plâng de taximetriştii cu numere de Ilfov care îi acostează în aeroport

Conducerea aeroportului „Leonid Troţki” din Soci a primit sute de plângeri din partea turiştilor veniţi la Jocurile Olimpice. Aceştia sunt deranjaţi de taximetriştii piraţi cu numere de Ilfov, care îi acostează agresiv şi îi ţepuiesc, pretinzând sume fabuloase pentru curse banale de 10-12 km de la aeroport la hotel.

„Hei, mister! Mister! To stadium 300 Ruble. You have dollars? Ok, no problem, 300 dollars! Alo! Hai, că las la 250! Mister! I let for 250 and you give me scurt pe drum! Your mother’s deaths, bă!”, spune Gică din Domneşti unui client precaut. Venit la Soci să se realizeze, taximetristul Gică se laudă că la închiderea jocurilor olimpice va sta în faţa stadionului şi va lua doar curse spre Bucureşti „că mă retrag şi eu acasă”.

Cel mai greu le este turiştilor japonezi, care spun că duhoarea din taxiuri o depăşeşte pe cea din canalizarea din Tokyo.

Turiştii spun că de multe ori taximetriştii ilfoveni nu vorbesc nicio limbă de circulaţie internaţională şi urlă la ei: „Bă! La ce hotel mergi? HOTEL, bă, HOTEL!”, iar pe drum aberează despre echipe obscure de fotbal, precum Steaua, Dinamo, sau Rapid, spunându-le turiştilor că „Ski and patinaj is for… how you say.. lăbars”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
7 februarie 2014 15:11

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult