TVR, nevoită să transmită din studio după ce comentatorul a adormit în timpul meciului

Situație stânjenitoare pentru televiziunea publică, care începând cu minutul 33 a pierdut orice legătură cu crainicul de la stadion. “Chiricheș îi paseaza lui Grigore, acesta înapoi la Chiricheș, aaaaaa” a fost ultima frază rostită în direct. Apoi, minute în șir, nu se mai auzea decât o respirație grea, indiferent de ce se întâmpla pe teren.

Martorii susțin că comentatorul a făcut eforturi supraomenești să stea treaz, având la el un bax de energizante, trei cafele și muzică tare în cască, dar jocul fără noimă al celor doua echipe l-a răpus fară milă. “L-am văzut prin minutul 30 cu ochii injectați, stătea cu picioarele în apă cu gheață, făcea orice numai să rămână treaz. Dar n-a avut nicio șansă, săracul”, a dezvăluit un spectator aflat în apropiere.

Surse din cadrul TVR susțin că televiziunea din Dorobanți nu numai că nu-l va amenda pe crainic, dar îl consideră un erou. “La meciul cu Ungaria am avut mai mulți mașiniști care s-au culcat din minutul 10. El în schimb a reușit să ducă acel meci până la capăt. E drept, l-a ajutat și faptul că era un rottweiler la doi metri de el care-l lătra non-stop. Însă până la urmă este și el om, era clar că nu poate duce două meciuri ale naționalei la rând. Nu știu ce vom face la meciurile viitoare, probabil vom schimba comentatorii la fiecare 30 de minute”, a explicat Robert Acrișor, coordonator.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
8 septembrie 2015 15:18
Citește mai mult despre: dormit fotbal Nationala plictiseala Romania

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult