Gimnastele ne-au dezamăgit, dar asta nu înseamnă că trebuie să suferim cu toţii. De exemplu, oamenii din TVR nu sunt deloc trişti că România nu are lot de gimnastică la Rio. Banii vor fi folosiţi pentru zboruri, cazare, excursii şi alte activităţi pentru 5000 de agajaţi din TVR, într-un teambuilding fastuos. Cei din TVR susţin că astfel transformăm ratarea calificării într-o victorie pentru România şi pentru bugetari.teambuilding_tvr.jpg

“Am vrut să participăm la nişte cursuri de samba, dar ziceau că e cu programare şi figuri, aşa că am alocat 6 milioane de Euro şi am cumpărat o şcoală de samba din Rio. De ce să stăm pe-acolo la coadă, ca săracii? Că doar nu stă TVR-ul în nişte milioane de Euro! Dacă e nevoie, mărim taxa TV cu 5-6 lei, că fraierii dau”, explică Robert Acrişor, unul din miile de directori din TVR.

Selecţia celor 5000 de participanţi la teambuilding a fost foarte transparentă. Sunt persoanele cu cele mai mari salarii din TVR. S-a decis aşa pentru că angajaţii mai săraci e posibil să nu fie obişnuiţi cu luxul şi s-ar putea să aibă un şoc şi de aceea ei trebuie protejaţi şi vor rămâne acasă, dar vor primi 2 zile de concediu cu plată.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Thursday, 21.04.2016 20:01 Sport

National Cinematografic