Udrea râde de pantofii lui Gigi Becali: „Şireturile de la cizmele mele fac mai mult de 4000 de euro”

Elena Udrea a izbucnit în râs când a auzit că Gigi Becali s-a lăudat că are pantofi de 4.000 de euro. „Pe mine mă costă mai mult şireturile de la cizmuliţele mele Louis Vuitton”, a spus Udrea, în hohote de râs. „Ca să nu mai zic cât valorează genţile mele de firmă, parfumurile sau bijuteriile pe care le am acasă!”

„Păi eu aveam pantofi de 10.000 de euro pe vremea când mergeam prin noroaie, ca să vizitez sinistraţi, cum să mă compar eu cu Gigi Becali?”, a continuat pedelista. „Vă rog eu mult, nu-mi mai povestiţi de toţii săracii, de amărâţi care umblă în pantofi de 4.000 de euro. Eu sunt la un cu totul alt nivel”, le-a transmis Udrea jurnaliştilor.

Pedelista a promis, totodată, că faptul că acum este în opoziţie şi nu mai are acces la bani publici ca pe vremea când era ministru nu-i va afecta pasiunea pentru produse de lux. „Mi-ar crăpa obrazul de ruşine să ies pe stradă cu pantofi de 4.000 de euro. Mai bine mă retrag la mănăstire decât să mă umilesc în halul ăsta. Fie opoziţia cât de grea, tot mai scumpă-i geanta mea”, a încercat să glumească Udrea.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
27 februarie 2013 19:30

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult