Ultimul fan Ronaldo e un moț din Apuseni care încă n-a aflat că Messi a luat Mondialul

În cheamă Grigore, are 87 de ani și încă mai ține cu Ronaldo! E povestea reală a unui moț dintr-un sat izolat din Apuseni, unde încă nu s-a aflat că Messi e cel mai bun jucător de fotbal în viață, din istorie și probabil din toate timpurile, inclusiv din viitor.

Grigore încă mai povestește la cârciumă despre Ronaldo, iar vecinii lui, siderați de cât de înapoiat e bietul om, îl întreabă, cum e și normal: „Care Ronaldo, tataie? Cristiano sau Ronaldo ăla brazilianul? De cine vorbești?”. Se pare că Grigore nu mai are nici televizor și nici radio de câțiva ani, așa că nu a ajuns până la el știrea că a avut loc un Campionat Mondial în Qatar, unde echipa lui Ronaldo a fost eliminată în mod jenant de o echipă africană, Maroc, iar Messi a luat titlul cu Argentina.

Vecinii spun chiar că Grigore nu e nimic și că într-un cătun din munte trăiește un alt bătrân, care spune că Pele e cel mai bun, și care se ceartă mereu cu Grigore. Vecinii râd de ei și vin cu date concrete: Messi a câștigat campionatul mondial, Rolando ăsta cine era? În afară de freza aia de Instagram, a făcut ceva în fotbal?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
20 decembrie 2022 12:48
Citește mai mult despre: apuseni bătrân fotbal Ronaldo

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult