Steliștii au trăit aseară probabil cea mai mare umilință din istoria lor. Nu doar că au pierdut în teren cu 5-0, dar au fost efectiv batjocoriți de fanii dinamoviști, care i-au păcălit să țină o coregrafie pe care scria ”Doar Dinamo București”. Și de parcă aceste două umilințe nu era îndeajuns, se pare că steliștii le-au și ținut-o dinamoviștilor la pisoare.

coregrafie_doar_dinamo_bucuresti.jpg ”La pauza meciului am mers la toaletă și imediat ce am ajuns în fața pisoarului am auzit pe cineva «Șefu, șefu, lasă-mă pe mine să ți-o țin! Hai, te rog eu mult, șefu!»”, a povestit un dinamovist. ”Și nu era doar unul singur care voia să mi-o țină, ci vreo zece, efectiv s-au călcat în picioare care să mi-o țină la pisoar.”

Deși se aștepta la final să i se ceară măcar o țigară, dinamovistul a fost plăcut surprins de steliști. ”Nu mi-au cerut absolut nimic”, a spus acesta. ”Imediat după ce am terminat, mi-a scuturat-o fin, a pupat-o și i-a dat drumul înapoi în pantaloni.”

”Asta e, de data asta ne-au umilit, dar data viitoare poate va fi invers și îi vom umili noi pe ei”, a încercat să își facă singur curaj un stelist. ”Deși, dacă stau să mă gândesc mai bine, cred că tot ei ne vor umili și data viitoare.”

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Wednesday, 17.08.2016 13:53 Sport

National Cinematografic