Steliștii au trăit aseară probabil cea mai mare umilință din istoria lor. Nu doar că au pierdut în teren cu 5-0, dar au fost efectiv batjocoriți de fanii dinamoviști, care i-au păcălit să țină o coregrafie pe care scria ”Doar Dinamo București”. Și de parcă aceste două umilințe nu era îndeajuns, se pare că steliștii le-au și ținut-o dinamoviștilor la pisoare.

coregrafie_doar_dinamo_bucuresti.jpg ”La pauza meciului am mers la toaletă și imediat ce am ajuns în fața pisoarului am auzit pe cineva «Șefu, șefu, lasă-mă pe mine să ți-o țin! Hai, te rog eu mult, șefu!»”, a povestit un dinamovist. ”Și nu era doar unul singur care voia să mi-o țină, ci vreo zece, efectiv s-au călcat în picioare care să mi-o țină la pisoar.”

Deși se aștepta la final să i se ceară măcar o țigară, dinamovistul a fost plăcut surprins de steliști. ”Nu mi-au cerut absolut nimic”, a spus acesta. ”Imediat după ce am terminat, mi-a scuturat-o fin, a pupat-o și i-a dat drumul înapoi în pantaloni.”

”Asta e, de data asta ne-au umilit, dar data viitoare poate va fi invers și îi vom umili noi pe ei”, a încercat să își facă singur curaj un stelist. ”Deși, dacă stau să mă gândesc mai bine, cred că tot ei ne vor umili și data viitoare.”

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Wednesday, 17.08.2016 11:53 Sport

National Cinematografic