Umilință totală! După ce le-au ținut coregrafia, steliștii le-au și ținut-o dinamoviștilor la pisoar

Steliștii au trăit aseară probabil cea mai mare umilință din istoria lor. Nu doar că au pierdut în teren cu 5-0, dar au fost efectiv batjocoriți de fanii dinamoviști, care i-au păcălit să țină o coregrafie pe care scria ”Doar Dinamo București”. Și de parcă aceste două umilințe nu era îndeajuns, se pare că steliștii le-au și ținut-o dinamoviștilor la pisoare.

”La pauza meciului am mers la toaletă și imediat ce am ajuns în fața pisoarului am auzit pe cineva «Șefu, șefu, lasă-mă pe mine să ți-o țin! Hai, te rog eu mult, șefu!»”, a povestit un dinamovist. ”Și nu era doar unul singur care voia să mi-o țină, ci vreo zece, efectiv s-au călcat în picioare care să mi-o țină la pisoar.”

Deși se aștepta la final să i se ceară măcar o țigară, dinamovistul a fost plăcut surprins de steliști. ”Nu mi-au cerut absolut nimic”, a spus acesta. ”Imediat după ce am terminat, mi-a scuturat-o fin, a pupat-o și i-a dat drumul înapoi în pantaloni.”

”Asta e, de data asta ne-au umilit, dar data viitoare poate va fi invers și îi vom umili noi pe ei”, a încercat să își facă singur curaj un stelist. ”Deși, dacă stau să mă gândesc mai bine, cred că tot ei ne vor umili și data viitoare.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
17 august 2016 11:53
Citește mai mult despre: dinamovist pisoar stelist umilinta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult