Un ardelean a terminat azi maratonul București! ”No, am câștigat?” a fost prima lui întrebare

Moment insolit în această dimineață, când un ardelean dintre cei mai sprinteni a reușit să treacă linia de sosire a maratonului bucureștean care a avut startul duminică. Deloc obosit, ardeleanul s-a uitat sfidător spre un pieton aflat întâmplător în zonă și l-a întrebat: ”No, nu-i așa că am câștigat? Acum mă hodinesc nițel, după care mă urc și pe podium, să-mi iau cupa de câștigător”, a spus ardeleanul.

Ulterior, momentul de superioritate al ardeleanului s-a tranformat într-unul de uluială. A aflat nu doar că a ajuns ultimul, ci și că suntem în 2014, în condițiile în care el tocmai terminase maratonul bucureștean din 2013. ”Păi și ce, un an și câteva zile nu-i un timp bun pentru maraton?”, s-a arătat surprins ardeleanul.

El a povestit și motivul pentru care s-a înscris la maratonul bucureștean din 2013. ”La noi în Ardeal există o legendă, că cine pleacă la maraton nu ajunge niciodată să treacă linia de sosire. Avem oameni care aleargă și de 10 ani în diverse curse de maraton și încă nu le-au terminat. Eu, care am terminat maratonul într-un an și ceva, mai mult ca sigur voi deveni o legendă printre ai mei”, este convins temerarul alergător din Ardeal.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
7 octombrie 2014 02:00
Citește mai mult despre: ardelean maraton

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult