Probabil cel mai ghinionist bărbat din lume! Un român se plânge că pariază de 10 ani pe numărul corect de beri pe care le bea când iese cu băieții, dar n-a prins niciodată scor corect. „Pariez înainte de ieșire că stau la șase beri, pac!, mă trezesc c-am băut opt. Pariez opt beri, beau zece și tot așa. Zici că-s blestemat”, spune cu amărăciune bărbatul.

barbati_la_bere.jpg El spune c-a încercat la un moment dat și un pariu mai sigur, pe câte beri o să bea când iese cu soția, dar nici măcar atunci n-a reușit să prindă scor corect. ”Am mers destul de optimist pe varianta cu două beri, dar până la urmă am băut doar una, că soția a spus că nu mai are chef de terasă și a decis să plecăm după prima bere. A fost dealtfel singura dată când am băut mai puțin decât pariasem”, spune năpăstuitul.

Deși e destul de resemnat în privința șansei de-a nimeri vreodată scor corect, bărbatului nici prin gând nu-i trece să renunțe la pariuri. ”Un singur viciu am și eu, pariul ăsta pe numărul de beri băute, chiar n-am cum să renunț”, spune el. ”Știți cum se zice, suma viciilor rămâne constantă, dacă mă las de pariuri, cine știi de ce prostii mă apuc.”

Scris de Calin | Monday, 06.08.2018 16:40 Sport

National Cinematografic