Un bărbat pariază de 10 ani pe câte beri bea când iese cu băieții, dar n-a prins niciodată scor corect

Probabil cel mai ghinionist bărbat din lume! Un român se plânge că pariază de 10 ani pe numărul corect de beri pe care le bea când iese cu băieții, dar n-a prins niciodată scor corect. „Pariez înainte de ieșire că stau la șase beri, pac!, mă trezesc c-am băut opt. Pariez opt beri, beau zece și tot așa. Zici că-s blestemat”, spune cu amărăciune bărbatul.

El spune c-a încercat la un moment dat și un pariu mai sigur, pe câte beri o să bea când iese cu soția, dar nici măcar atunci n-a reușit să prindă scor corect. ”Am mers destul de optimist pe varianta cu două beri, dar până la urmă am băut doar una, că soția a spus că nu mai are chef de terasă și a decis să plecăm după prima bere. A fost dealtfel singura dată când am băut mai puțin decât pariasem”, spune năpăstuitul.

Deși e destul de resemnat în privința șansei de-a nimeri vreodată scor corect, bărbatului nici prin gând nu-i trece să renunțe la pariuri. ”Un singur viciu am și eu, pariul ăsta pe numărul de beri băute, chiar n-am cum să renunț”, spune el. ”Știți cum se zice, suma viciilor rămâne constantă, dacă mă las de pariuri, cine știi de ce prostii mă apuc.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
6 august 2018 17:40
Citește mai mult despre: bere

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult