Un bărbat s-a dus la judo ca să nu-l mai împingă nevasta jos din pat

Disperat să-și petreacă nopțile agățat pe marginea patului, sau chiar pe podea, un programator de la TechTalent a decis să ia măsuri dure. S-a înscris la judo, ca să aibă cât de cât o șansă în luptele nocturne cu soția sa, care îl împinge fără milă.

Bărbatul povestește că înainte de culcare femeia ține picioarele într-un lighean cu apă rece cu gheață și imedicat ce se bagă în pat i le pune direct pe rinichi, provocându-i un șoc.

Bărbatul spune că orice tentativă de a contracara împingerile soției îl duceau mereu într-o poziție și mai disperată, pe marginea patului. ”Nu am mai văzut asta decât la luptătorii Qigong sau la pisici”, spune bărbatul. Atunci a avut revelația că trebuie să se înscrie la arte marțiale pentru a putea lupta în pat cu soția.

”M-am gândit puțin înainte să mă înscriu. MMA e prea soft, m-ar fi bătut imediat. Karate e prea static, ea luptă în mii de poziții, n-aș fi rezolvat nimic. Dar judo e ideal, pentru că e gândit pentru luptă corp la corp, în spații mici, strâmte. Totul e priza și mai ales echilibrul. Am învățat să folosesc forța ei și s-o întorc spre ea. Am reușit chiar s-o trântesc de două ori jos din pat, și asta a pus-o la respect”, spune Marian, bărbatul care s-a înscris la judo.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
2 martie 2024 08:42
Citește mai mult despre: judo pat somn soție

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult