Un bombardier din Giurgiu a intrat cu skijetul peste canotoare la Olimpiada din Tokyo

Incident la Jocurile Olimpice de la Tokyo, unde un bombardier din județul Giurgiu a intrat cu un skijet peste concurentele de la proba de 8 plus 1 rame feminin. Bărbatul le-a urmărit pe canotoare timp de câteva minute, strigându-le ”Ce faci, păpușe, te dai în bărci? Dă-te și cu mine!”.

Bărbatul pe skijet, care s-a prezentat drept Giani, i-a evitat spectaculos pe oficialii japonezi care încercau să-l prindă și a făcut demonstrații de virtuozitate cu skijetul său, fapt care l-a făcut pe șeful Comitetului Olimpic să murmure ”Poate ar trebui să facem sport olimpic și din mizeria asta”.

În cele din urmă Giani s-a dat jos de pe skijet și le-a abordat pe sportivele din lotul Poloniei la haltere, pe care le-a întrebat obsesiv ce steroizi bagă și cât pot să împingă la piept. Giani a acceptat să plece după ce s-a intonat ”Prințesa de Aur – Uită-te la mine” la sistemul audio de la podium, destinat imnurilor pentru medaliați și Giani i-a lipit elegant șefului Comitetului Olimpic Japonez o bancnotă de 500 de yeni pe frunte.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
5 august 2021 13:13
Citește mai mult despre: Olimpiadă skijet Tokyo

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult