Un bucureştean a terminat deja maratonul. Un taximetrist l-a plimbat 42 km de la gară la Unirii

Maratonul Bucureştiului a început mai devreme pentru Victor T, din Berceni. Acesta a fost plimbat distanţa regulamentară, 42195 metri, de taximetristul Geo Lemandroi, de la o firmă de taxi din Bucureşti, între Gara de Nord şi Unirii. Din păcate, la finalul maratonului nu-l aştepta o medalie, ci o factură de 1300 de lei, pentru că taximetristul băgase şi maimuţa.

„În maşină într-adevăr mirosea ca şi cum ar fi alergat 1000 de maratonişti, dar ce era să fac, în autobuz miroase şi mai rău. Taxiul părea să aibă tarif normal. M-am urcat, am intrat pe Facebook de pe telefon şi vedeam blocuri pe geam. N-am sesizat ce se întâmplă. La un moment dat m-am trezit că eram prin Pantelimon, pe urmă prin Militari. Am trecut de 2 ori chiar şi prin faţa gării, de unde mă luase. N-am putut să comentez, pentru că mi-a fost frică, zicea mereu să nu-l deranjez pentru că el se închina la sutele de icoane din taxi, şi la bisericile pe lângă care treceam”, explică Victor T. 

Bietul bucureştean povesteşte că în timpul călătoriei cu taxiul început să-i curgă sânge din urechi,  exact ca la maraton, dar nu de la efort, ci de la manele.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
30 septembrie 2015 18:28
Citește mai mult despre: manele maraton taxi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult